De benen strekken

Elke droge maandag om 20u: 


Veel mensen wandelen graag...maar niet alleen, dan komt het er vaak toch niet van en stellen we het uit. Wandelen is heel ontspannend. Het is ook goed voor mensen die meer willen bewegen en het bevordert o.a. de nachtrust. Wandelen is voor heel veel dingen goed!

Daarom gaan we starten met 1 vaste wandeling op maandagavond. Je hond is zeker ook welkom, aangezien we een honden-wei passeren waar hij eventueel even kan rondlopen. Hopelijk kan hij ook overweg met vreemde mensen en andere honden.

We hebben geen vaste klik, je kan gelijk wanneer aanpikken, iedereen gaat mee wanneer hij/zij wil.

 

Wie, wat, hoe en waar?

 

- Iedereen die graag wandelt is welkom. 

- Je bent niet verplicht om elke week aanwezig te zijn

- Instappen is altijd mogelijk

- Wandelen is uiteraard gratis

- Zit je in een rolstoel en ga je graag mee? Dat kan uiteraard, maar laat wel even weten of je hulp nodig     hebt of niet. Dan zorgen we indien nodig voor een duwer.

- Ik vraag enkel een éénmalige organisatiekost van 2€, af te geven tijdens een wandelavond.

- Bij regenweer: Bij hevige regenval gaat de wandeling niet door (ik zal dit ook melden op facebook bij het      evenement). Bij een beetje regen wel, je moet je er goed tegen kleden of op voorzien.

- Vertrek om 20u stipt aan de Elite op de Bredabaan te Wuustwezel of aan het standbeeld aan het gemeentehuis te Wuustwezel voor een andere route.De mogelijke wandelingen zijn:

Via de Bredabaan wandelen we  op eigen tempo naar het Kattegat, daar is een hondewei, waar we evt. even halt willen houden voor uw hond wat te laten crossen en om de achterblijvers te herenigen met de anderen. Vervolgens gaan we over het terrein van het Kattengat naar de Slijkstraat. Dan nemen we de Sportlaan en draaien we af in  het Hagelkruisakker  dewelke ons leidt naar de Rijsvennenstraat. Beetje verder nemen we links de Jan Breydelstraat en wandelen we terug richting Elite. Dit duurt ongeveer 45 minuten met de hondenstop erbij. Deze wandeling in rolstoeltoegankelijk


Via de Bredabaan wandelen we over het Achter d'hoven plein naar de Gasthuisdreef. We draaien verderop het Uilenbos in en komen verderop terug uit op de Gasthuisdreef en wandelen terug naar de Elite op de Bredabaan te Wuustwezel. Deze wandeling is niet rolstoeltoegankelijk


We ontmoeten elkaar aan het standbeeld vooraan het gemeentehuis te Wuustwezel. Via Ginhoven wandelen we in de dreef zo ver kan, dan gaan we linksaf en via de wandelwegen gaan we rond het "Hof"

(Rondhof, in de volksmond). Eenmaal rond het Hof komen we uit in de Akkerstraat, via deze wijk wandelen we terug richting Ginoven en komen we terug aan onze starthalte.

Deze wandeling is rolstoeltoegankelijk indien de banden in goede staat zijn (voor zandwegen)

 

Copyright @ All Rights Reserved