Kalender

Elke maandagavond: DE BENEN STREKKEN

Klik hier voor meer info


 

 
Eet & Deet: 38 tot 50 jaar: 25 mei 2019

Afgelast wegens te weinig inschrijvingen.

Later dit jaar, vindt de volgende plaats.

 
Eet & Deet: 50 tot 65 jaar: 1 juni 2019

 Speeddaten tijdens het eten!

Spelregels:
Per tafel zitten steeds 4 dames en 4 heren. Na elke gang veranderen de heren van tafel, zodat ze na 3 gangen de mogelijkheid hebben gekregen om elke dame te spreken of bewonderen en andersom ook uiteraard. Het veranderen van tafel doen we zo rustig mogelijk, aangezien deze horecazaak ook open is voor andere mensen, dus we hebben het "kot" niet voor ons alleen.

De dames ontvangen we vanaf 17u gelijk binnen, de heren houden we eerst even buiten (vanaf 17.15u) om deze nadien hun plek toe te wijzen, om 17.30u. Zodat dit allemaal rustig kan verlopen en dat je rustig naar je plaats kan gaan. Bij nat weer, wordt ervoor gezorgd dat we droog kunnen wachten (er is een bushokje vla voor 't Heuveltje).
We starten met eten om 17.45u.

Op het einde schrijf je op je gekregen briefje de voor + achternaam van de dame(s) / he(e)r(en) die je graag nog eens wil ontmoeten, voor een date. Wil je andere mensen nog terug zien voor vriendschap? Noteer dat dan ook, maar zet het erbij! Wie weet vormen er zich buiten enkele koppels ook enkele mooie vriendschappen!

Het leuke aan dit soort speeddaten is, dat je met min. 4 andere fijne dames/heren aan tafel zit; dat is t.o.v. gewoon speeddaten minder "eng".

De zaak, 't Heuveltje, waar we eten, sluit om half 10. Gelieve deze tijd te respecteren! Ik stel voor dat we de avond verder zetten op café... Café de Bijl is daar de perfecte gelegenheid voor!

Leeftijdsgebonden activiteit: Je kan deelnemen vanaf je 50 wordt dit jaar tot je 65 bent of geworden bent dit jaar.
Beetje jonger/ouder en je wil toch deelnemen? Vraag naar onze mogelijkheden!


De menu kan je onderaan deze tekst terugvinden of in een bericht dat ik in dit evenement op facebook post. Er zijn per gerecht 2 keuzes: graag je keuze te vermelden bij inschrijven.

Inschrijven: door een mail te sturen met daarin je naam, woonplaats, gsm en email-adres, menukeuze  + benoem ook de activiteit waarvoor je je voor in schrijft.
Na betaling van 47€ op BE15 9733 4917 0530 ontvang je je inschrijfbevestiging per mail.

* Prijs = eten + organisatie kost (drank is voor eigen rekening)


Inschrijven ten laatste op 28 mei.

Dit alles gaat door in 't Heuveltje, Bredabaan 588 te Wuustwezel .

Vooraf betalen is verplicht, zodat wij niet voor verrassingen staan. En jij ook niet.
Bij annulatie van het evenement (bv bij te weinig inschrijvingen), wordt je geld teruggestort.
Kan je toch niet komen? Helaas kunnen we je inschrijvingsgeld niet teruggeven...neem via mail contact op voor de andere mogelijkheden: info@njoylife.be

Wil je geen bob zijn en woon je niet in in de buurt? Geef me vooraf een seintje en ik geef andere mogelijkheden door!


Bowling namiddag: 4 juni 2019


Ben jij een actieve 60 plusser? Bowling is een leuk spel & een ideale manier om in contact te komen met andere mensen van je eigen leeftijdsgroep!


Iedereen die 60+ is mag deelnemen aan deze activiteit, maar de bedoeling is voornamelijk om andere mensen te leren kennen. Of om eens iets anders te doen dan alleen thuis te zitten...Gewoon samenzijn.
(Helaas kan je niet deelnemen indien je jonger bent dan 60 jaar)

Dit gaat door op dinsdagnamiddag 4 juni in Blue Ball Bowling in Brasschaat, om 14u (graag beetje vroeger aanwezig zijn)

We spelen 3 spellen en betalen voor de spellen (incl. huur schoenen) + organisatie van nJOY LIFE 14€/per persoon
Drank/snacks is voor eigen rekening.

De Bowling is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (bus 640 Wuustwezel - Antwerpen)
Indien dit niet voor u lukt, mag je tijdig contact opnemen met mij, ik heb nog 3 plaatsen vrij in mijn auto.

Inschrijven + betalen voor dinsdag 28 mei.

Inschrijven online via info@njoylife.be of via 0486 21 95 41 & vermeld: naam, woonplaats, gsm nummer en emailadres


14€ overschrijven op BE15 9733 4917 0530 met mededeling 60+ bowling.7 juli 2019: DINER na The Maze


Wie heeft deelgenomen aan het stadsspel "The Maze", kan eventueel nadien deelnemen aan een groepsdiner in den Bottel te hoogstraten .
Graag uw deelname aan dit diner te bevestigen bij uw inschrijving voor The Maze, ten laatste op 28 juni

 Dit zal plaatsvinden rond 17.30u 
Je betaald zelf je eten.

7 juli 2019: Singles evenement: The Maze

"The Maze" is een interactief stadsspel geïnspireerd op populaire Escape Rooms. De opdrachten bestaan uit doe-opdrachten, foto-opdrachten en raadsels en zijn geschikt voor jong en oud! The Maze bevat unieke vragen over Hoogstraten. Jullie ontvangen een plattegrond van de stad met een rode cirkel om het centrum. De route kunnen de teams volledig zelf bepalen zolang je maar in de cirkel blijft gedurende het spel! Na het oplossen van de raadsels mag je telkens een uitgang wegstrepen. Zo blijft uiteindelijk alleen de juiste uitgang over. The Maze duurt exact 120 minuten. Wanneer de 120 minuten bereikt zijn, stopt de game automatisch.

U dient per ploeg te beschikken over een goed werkende smartphone met mobiel internet! Gelieve dit bij inschrijving te vermelden!

IEDEREEN die ouder is dan 30 jaar mag deelnemen (lezen als: ook 40+ , 50+, 60+70+,80+). We trachten teams te vormen aan de hand van leeftijden (bv een team van dertigers, een team van veertigers en een team van vijftigers, een team van zestigers enz,...). Gelieve je leeftijd te vermelden bij inschrijving.

Je hebt de mogelijkheid om na het spel mee te gaan eten in Den Bottel in Hoogstraten (op eigen kosten) , Gelieve dit te vermelden bij je inschrijving! 

Prijs: spel + organisatie: 28€/persoon

Inschrijven + betalen voor 28 juni 2019 via info@njoylife.be of 0486 21 95 41, WhatsApp, messenger, sms: vermeld naam + email + gsmnummer + smartphone met mobiel internet: ja/nee + leeftijd + Diner Bottel: ja/nee + woonplaats.

Betalen op BE15 9733 4917 0530 met vermelding "The Maze"
instagram

Copyright @ All Rights Reserved