Nieuwtjes & Extra

Stadsspel "The Maze" op 7 juli in Hoogstraten toegevoegd aan Kalender! 

Een hele leuke manier om mensen te leren kennen! Deze activiteit wordt speciaal georganiseerd voor singles! En iedereen boven de 30 jaar kan deelnemen. Voor meer info: ga naar Kalender en scroll ver genoeg naar beneden.

"Bewegen op verwijzing"


Waarom is bewegen gezond voor volwassenen? De voordelen zijn haast niet bij te houden. 

Voldoende actie

 • is goed voor je: gewicht, bloeddruk, cholesterol, spieren en botten, bloedsuikerspiegel
 • zorgt voor: minder (rug)pijn, minder vermoeide ogen, minder gewrichtsklachten
 • geeft minder kans op: darmkanker, borstkanker, osteoporose, diabetes type 2, hart- en vaatziekten, valincidenten 

Bewegen is trouwens goed voor lichaam én geest. Als je voldoende in beweging bent, voel je je vanzelf beter in je vel. Enkele voordelen op een rijtje:

 • gelukkiger worden
 • meer plezier beleven
 • meer energie hebben
 • meer tijd voor jezelf krijgen
 • beter slapen
 • gemakkelijker uit bed kunnen 
 • positiever zijn
 • stressbestendiger zijn
 • langer zelfstandig leven 
 • beter presteren op het werk
 • meer zelfvertrouwen krijgen
 • je fitter voelen
 • je jonger voelen
 • je beter concentreren

Bewegen hoef je trouwens niet alleen te doen: samen is leuker! Zo geef je meteen ook je sociale contacten een boost.

 • Breng meer tijd door met je vrienden
 • Leer nieuwe mensen kennen
 • Verstevig de band met je (klein)kinderen

Bewegen op verwijzing kan je doorsturen naar:

DE BENEN STREKKEN , een laagdrempelige manier om te starten met bewegen, nl. wandelen. 


Wil je de benen strekken in eigen dorp/omgeving? Geef een seintje en samen zetten we dit op poten. 

In Wuustwezel zijn we reeds gestart met "de benen strekken". 

De ideale gelegenheid voor je wekelijkse wandeling. Dit samen met

anderen die ook graag wandelen, maar niet graag alleen wandelen.

Ik vraag slechts een eenmalige organisatiekost van 2€. 


Je hoeft niet elke week mee te gaan, af & toe mag uiteraard ook! 


Afspraak: elke maandag avond om 20u (stipt) aan Elite op de Bredabaan te Wuustwezel of aan het standbeeld aan het gemeentehuis (wordt vooraf tijdig bekendgemaakt via de facebookpagina of geef je gsm nummer door indien je geen facebook hebt).

Hoe ontstond nJOY LIFE?

Zelfstandig worden...


Het is allemaal niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Op voorhand was ik mij er van bewust dat het niet simpel zou worden; dat het wel veel tijd zal vragen voor bekendheid en dat het ook even zal duren voor het begint op te brengen. Maar dat neemt niet weg dat je het af en toe wat moeilijk hebt, twijfels, vragen, onzekerheid. Ook ik heb daar wel eens mee te kampen. Gelukkig duren deze momenten nooit lang, ik herpak me steeds snel en krijg terug moed o.a. door de vele complimenten die ik krijg van klanten en mensen uit mijn omgeving, maar ook omdat het gewoon één van mijn beste karaktereigenschappen is: opgeven doen we niet te snel.


Ik had enkele jaren geleden ook nooit gedacht dat ik dit pad zou indraaien. Nee, ik werkte als logistiek assistente in een woonzorgcentrum in Ekeren en deed mijn werk heel graag. Ik ben erg sociaal ingesteld en heb een (extra) groot hart voor senioren. Maar in 2012 stak het “lot” daar plots een stokje voor en begon ik met rugklachten te kampen waardoor ik mijn werk als logistiek assistente niet meer kon uitvoeren.


Het verdict was niet mild: "opereren".

Helaas was ik niet op de hoogte van "de betere" en "de mindere" tot “slechte” specialisten, waardoor ik jammer genoeg (letterlijk) in de verkeerde handen terecht kwam. Mijn rugprobleem leek erger dan tevoren, de pijn was veel feller en niemand wist hoe dat kwam... Ik belande op invaliditeit.


Na jaren zoeken kwam ik in 2015 eindelijk in de juiste handen terecht en deze specialist kon nog redden wat er te redden viel. Ik noem het zelf een best succesvolle "restauratie". Maar desondanks die redding, bleef ik wel op invaliditeit. Werken zat er voor mij niet meer in, verzekerde de controle arts mij.

Maar opgeven staat dus niet in mijn woordenboek. Ik heb niet echt stilgezeten al die tijd. Ik ben in 2013 een studie gestart en behaalde eind juni 2015 mijn graduaat Seniorenconsulent. Nadien behaalde ik in juni 2017 een postgraduaat Referentiepersoon in de Palliatieve zorg.


Ik kreeg de toelating om max. 14 uur per week werken & startte als administratief medewerker in een dienstencentrum waar ik ontdekte dat er toch wel nog wat noden ontbraken in onze gemeente voor bepaalde leeftijdsgroepen en zo ontstond dit hele idee. Toen mijn jaarcontract afliep, ben ik beginnen brainstormen. Om van alles wat op de hoogte te zijn, betreffende het reilen en zeilen van een onderneming, volgde ik ook nog een spoedcursus bedrijfsbeheer op Thomas More en in juli 2018 ging nJOY LIFE van start, in bijberoep.

nJOY LIFE heeft een dubbele betekenis: deelnemen aan & genieten van het leven! Iets wat ik alle dagen doe en het zou fijn zijn als ik jullie erbij kan helpen om dat ook te doen!


Helaas kan ik niet alle evenementen waar vraag naar is verwezenlijken, omwille van die beperking in uren en de fysieke beperking. Maar ik doe enorm mijn best om zoveel mogelijk activiteiten en diensten aan te bieden voor verschillende leeftijdsgroepen.

Zelf noem ik het een "uit de hand gelopen hobby" , ik sta er graag voor op, zo heb ik voldoende om handen om mijn dagen nuttig te vullen.


Bedankt dat ik nuttig kan zijn mede dankzij jullie!

Wil je graag als café-uitbater/ zaakvoerder ook eens een speeddate of een singles activiteit organiseren in uw eigen zaak? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Sarah van nJOY LIFE, via info@njoylife.be

 

Wat brengt deze avond op?

Potentieel cliënteel, alle eten- en/of drankinkomsten zijn voor jullie en het is eens een avondje wat anders! Dat lokt ook mensen...


nJOY LIFE zorgt voor de gehele organisatie (bv:   inschrijvingen, evt. thema decoratie, publicatie van het evenement)  en rekent hiervoor een organisatiekost aan (deze wordt door het cliënteel betaald of door de zaakvoerder in overleg)Copyright @ All Rights Reserved