De benen strekken

Elke droge maandag om 20u: 


Veel mensen wandelen graag...maar niet alleen, dan komt het er vaak toch niet van en stellen we het uit. Wandelen is heel ontspannend. Het is ook goed voor mensen die meer willen bewegen en het bevordert o.a. de nachtrust. Wandelen is voor heel veel dingen goed!

Daarom gaan we starten met 1 vaste wandeling op maandagavond. Je hond is zeker ook welkom, aangezien we soms een honden-wei passeren waar hij eventueel even kan rondlopen. Hopelijk kan hij ook overweg met vreemde mensen en andere honden.

We hebben geen vaste klik, je kan gelijk wanneer aanpikken, iedereen gaat mee wanneer hij/zij wil.

 

Wie, wat, hoe en waar?

 

- Iedereen die graag wandelt is welkom. 

- Je bent niet verplicht om elke week aanwezig te zijn

- Instappen is altijd mogelijk

- Wandelen is uiteraard gratis

- Zit je in een rolstoel en ga je graag mee? Dat kan uiteraard, maar laat wel even weten of je hulp nodig         hebt of niet. Dan zorgen we indien nodig voor een duwer.

- Ik vraag enkel een éénmalige organisatiekost van 2€, af te geven tijdens een wandelavond.

- Bij regenweer: Bij hevige regenval gaat de wandeling niet door (ik zal dit ook melden op facebook bij het      evenement). Bij een beetje regen wel, je moet je er goed tegen kleden of op voorzien.

  Ten laatste 30 minuten voor het wandelen cancel ik de wandeling bij te slecht weer.

- Vertrek om 20u stipt aan de Elite op de Bredabaan te Wuustwezel. Indien elders wordt dit vooraf duidelijk   vermeld op de pagina en mondeling! En op aanvraag via sms.

- In de donkere maanden: voorzie jezelf van een fluovestje en een pillamp of hoofdlamp, we durven wel   eens door onverlichte straten te wandelen! Voor de vergeetachtigen onder ons: Je kan mij steeds om een   fluovestje of een pillamp vragen, ik heb reserve bij.


Wil je weten of de wandeling 100% doorgaat? Omdat het twijfelachtig weer is....Bel me gerust even op of sms , best voor 19.45u want dan vertrek ik. 

0486/ 21 95 41 

Copyright @ All Rights Reserved