Nieuwjaarswandeling

Mooie winterwandeling in de weekendzone van Wuustwezel met nadien een warm drankje en de mogelijkheid tot opwarmen bij een vuurtje.
Iedereen die graag wandelt is welkom! Ook je hond mag aangelijnd meewandelen.

We komen samen aan het kruispunt van de Hazendreef en de Duinenstraat als vertrekpunt, om 14u.
Parkeren doe je best in de zijstraatjes of aan de kant van de straat (niet op mensen hun eigendom en pas goed op voor je spiegels).
Passeer voor vertrek langs mij voor je envelop: de exacte route + een consumptiebon voor je drankje.

(ik zal me herkenbaar maken)

De wandeling wordt opgedeeld in 2 groepen: 1 groep specifiek gericht aan mensen die alleen mee wandelen (zonder vriend/in of partner) en 1 groep voor mensen die in gezelschap komen.
Vermeld je groepskeuze bij inschrijving.
De wandeling duurt een uur en we komen aan op het einde van de Hazendreef, waar we in de Kantine "Het Saliebos" een drankje (naar keuze) kunnen gaan halen. En je kan je buiten opwarmen aan het vuur! 

Inschrijven kan via het contactfurmulier via mail: stuur je naam, email adres en evt. gsm nummer door met je groepskeuze. Je ontvangt dan een mail terug met bevestiging en betaalgegevens.

7€ per persoon (incl. een warm drankje).


Bij stortregen kan de wandeling niet doorgaan, we betalen dan je inschrijving terug en kiezen een nieuwe datum waar je je evt. opnieuw voor kan inschrijven.Copyright @ All Rights Reserved