Nieuwtjes & Extra

Themawandelingen

Veel mensen wandelen graag en daarom ga ik wat meer wandelingen organiseren. De Nieuwjaarswandeling was alvast een heel goede start als themawandeling. 

Zelf mik ik vooral op mensen die graag wandelen, maar geen wandelpartner(s) hebben of vinden. Hoewel iedereen zich steeds kan inschrijven voor de wandelingen, ook gezinnen.

Wanneer de groep evt. te groot zou zijn, splits ik deze op in 2 delen. Ik neem  max. 60  inschrijvingen aan.

Hou de kalender of facebookpagina goed in de gaten om te zien welke wandelingen wanneer zijn.


De Nieuwjaarswandeling nam 1 uurtje in beslag, bij de volgende wandelingen ga ik trachten wat langer onderweg te zijn. Zo is heel je zondagnamiddag gevuld. Honden zijn steeds welkom (aan de lijn).

Ik probeer ook telkens een drankje als afsluiter te voorzien; afhankelijk van de locatie waar de wandeling plaats zal vinden. Dit drankje is inbegrepen bij inschrijvingsgeld.

Halverwege 2020 neem ik nog een nieuwe dienst op in mijn Services-pakket. Nu alvast een tipje van de sluier:


"NEI COACH"


Wat is Nei?

Ken je dat ook? Van die klachten waar je maar niet vanaf komt of waar de artsen maar geen raad mee weten? ‘Sorry mevrouw/meneer, we kunnen niets voor u betekenen’, of: ‘In dit traject kunnen we niks meer onderzoeken.’ En ondertussen stapelen de kleine of grote klachten zich op.
NEI kijkt op een andere manier tegen klachten aan dan de reguliere geneeskunde, het is gebaseerd op een andere theorie. Volgens NEI worden klachten (psychisch of fysiek) veroorzaakt door onverwerkte emoties. Deze emoties slaan zich vervolgens op in de cellen van je lichaam. En die cellen reageren daar weer op, en zorgen voor blokkades in je systeem. En die blokkades kunnen dan weer voor allerlei klachten zorgen. De NEI therapeut gaat op zoek naar de blokkades en de emoties daarachter door middel van de waarheid van jouw eigen lichaam. De therapeut doet spierspanning testen: je maakt een ‘O’, met je wijsvinger en je duim en terwijl de therapeut jou vragen stelt, test deze de kracht in je vingers. Door gericht te vragen naar emoties, personen en tijdstippen, kan de therapeut heel precies de emotie achter de blokkade lokaliseren. Dan kan de therapeut je helpen die emotie los te laten door ademhalingstechnieken en acupressuur, zonder dat je de emotie hoeft te herbeleven. Het grote voordeel van deze techniek is dat je geen medicatie of therapie nodig hebt. Hoe het vervolgens zijn werk doet in je lichaam is voor iedereen anders. 


Welke klachten kan NEI aanpakken:

NEI is een krachtige methode die succesvol is gebleken voor mensen met vele uiteenlopende klachten. Fysieke klachten als oververmoeidheid, hoofdpijn, sportblessures, aambeien, overgewicht, gewrichtspijnen, astma, eczeem, maar ook emotionele klachten als nagelbijten, fobiën, ADHD en andere gedragsstoornissen, verslavingen, depressie, gebrek aan zelfvertrouwen, examenvrees, ongelukkige relaties, de gevolgen van stress en aandachts- en leerproblemen,... zijn zeer goed te behandelen met NEI.Hoe kom ik hierbij?

Omdat ik destijds geen hulp meer vond (voor allerlei fysieke en emotionele klachten) bij reguliere artsen en therapievormen, ben ik het alternatieve circuit ingedraaid, met als instelling: baat het niet, het schaadt ook niet.

Zo kwam ik via een kennis van me uit bij NEI, het klonk echt heel raar dat die me zouden kunnen helpen, maar toch wou ik het eens proberen. Als ik daar zat, zat ik me echt af te vragen wat ze nu in hemelsnaam allemaal deed. Maar nadien maakte mij dat al niets meer uit, want ik had er baat bij, heel veel zelfs. Dus ging ik nog enkele keren terug. In mijn ogen verrichte ze wonderen....dat zoiets kan? Wauw! Zalig!

Ik had met NEI ook heel veel baat bij de rouwverwerking van het overlijden van mijn vader. De dingen die mij zo onzeker hadden gemaakt, waren plots beter of verdwenen. 

Dat wil ik ook kunnen! En zo ging de bal aan het rollen... Na lang zoeken vond ik eindelijk een ideale opleiding hiervoor! En daar ben ik nu mee bezig.

Copyright @ All Rights Reserved