Services

Services

De eerste stap:

* Ben jij iemand die vaak alleen zit te eten & zou je wel eens in het plaatselijke dienstencentrum willen gaan eten, samen met andere mensen, maar je vindt de eerste stap te groot? Of wil je er wel eens gaan kijken wat een hobby namiddag of andere activiteit in het dienstencentrum inhoudt? Graag vergezel ik je die eerste keer (keren). Of ken je iemand, je mama, papa, oma, opa, broer, zus,... Vertel ze dan over deze dienst. 

Per uitstap  vraag ik 30€ (20€ voor mensen met een verhoogde tegemoetkoming), ik pik je gratis thuis op als je in Wuustwezel woont, buiten Wuustwezel vraag ik 5€ extra per rit. Voor aangepast gehandicaptenvervoer, verwijs ik je graag door.


Ga je eten in het een dienstencentrum? Een maaltijd kost 7€ (6,50€ bij verhoogde tegemoetkoming) en is soep, hoofdgerecht en dessert incl. water plat/bruis. Voor koffie betaal je 1€ en andere dranken kosten rond de 1,50€ 

Ik verwacht dat je nog zelfstandig kan eten (uiteraard kunnen we je helpen bij snijden, pureren).

Voedselallergie? Of kan je frieten/ rijst niet goed verteren?  Meldt deze vooraf & er wordt rekening mee gehouden. Om 12u wordt het eten opgediend en kan je eten op je eigen tempo.

(min. 1 dag vooraf inschrijven hiervoor voor 12u)

de maandmenu vindt je hier:  https://www.wuustwezel.be/warme-maaltijden


Wil je graag een nieuwe hobby/activiteit starten, bv gaan zwemmen, wandelen, aquagym, de bus of trein nemen, maar is het om de één of andere reden moeilijk om die stap te zetten? Ook dan kan je rekenen op mijn medewerking. Het onbekende kan vaak een rem zijn op dingen die je leuk vindt. 

Per uitstap vraag ik 30€ (20€ voor mensen met een verhoogde tegemoetkoming), ik pik je gratis thuis op (indien nodig) als je in Wuustwezel woont, buiten Wuustwezel vraag ik 5€ extra per rit.

(Deze diensten zijn niet voor mensen die niet in Wuustwezel of omliggende gemeente wonen)
Administratieve hulp: (bijv.: aanvragen van premies, invullen van formulieren, energie-, gsm- en internetabonnementen aanpassen aan uw budget/verbruik,...)

nJOY LIFE behandelt uw vraag van A tot Z, zodat het voor u weeral een zorg minder is.

Per begonnen uur 20€ (15€ voor mensen met een verhoogde tegemoetkoming). 

Mediahulp: Heb je een laptop, iPhone, iPad, smartphone, tablet, mp3 speler, Wifi IP camera of ... aangekocht? En heb je hieromtrent vragen of hulp nodig? Of wil je aan de slag met bepaalde Apps? Zoals Facebook, Instagram, WhatsApp, games .... Maar je weet niet hoe?

Aan de hand van een zeer persoonlijke benadering, helpt Sarah van nJOY LIFE  je op weg met je toestel of de Apps. Je krijgt de uitleg die jij nodig hebt! Elke afspraak verloopt individueel.  Je krijgt voldoende tijd om notities te nemen en vragen te stellen. Je gaat pas buiten als je het begrijpt!  

Geen zin om het zelf nog aan te leren? Ik doe het ook zonder de uitleg evt.

Nieuwe prijzen:

Mediahulp: 20€ per uur

(met de uitzondering van kleine vraagjes aan kleine prijsjes!)

 

 

EXTRA HULP:

 


Vraag je jezelf af of je misschien goedkoper af bent bij een andere elektriciteits/gasleverancier? Of wil je besparen op abonnementskosten betreffende tv/gsm/internet/...? 

Samen kijken we welk abonnement bij je noden past. Stel je wil veranderen? Dan maak ik alles in orde voor je, zodat je zelf niet met al dat papierwerk zit. 

De kosten hieran verbonden? Dat is het verschil dat je bereikt, bv: Je huidige gsm abonnement bedraagt 40€ per maand en als ik iets vind dat beter bij jouw noden aansluit, met de kosten van 25€ per maand, dan betaal je mij eenmalig 15€ voor deze dienst.

Copyright @ All Rights Reserved